ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών;

Εάν δεν έμεινες ευχαριστημένος με τα προϊόντα μας, μπορείς να μας τα επιστρέψεις επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

- Αντικατάστασή τους με ένα άλλο προϊόν

- Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς να αναφέρεις τούς λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος.

Ο Tshirtakias, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από εσένα ότι επιστρέφεις το προϊόν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Η αποδοχή προϊόντων για προϊόντα που έχουν πλυθεί ή έχουν φορεθεί δεν θα είναι δυνατή, και θα επιστρέφονται πίσω.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική επιστροφών, επικοινώνησε μαζί μας και θα είναι χαρά μας να σε εξυπηρετήσουμε.

- Πολιτική αντικατάστασης προϊόντων

Η πολιτική μας σχετικά με την αντικατάσταση των προϊόντων, μπορεί να πραγματοποιηθεί για προϊόντα ίσης αξίας.

Εάν το προϊόν αγοράστηκε σε περίοδο εκπτώσεων, η αντικατάστασή του μπορεί να πραγματοποιηθεί με προϊόντα ίσης αξίας. Αν η τιμή του προϊόντος έχει την δεδομένη χρονική στιγμή υψηλότερη τιμή, από την τιμή αγοράς, στην συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο που μπορεί να πραγματοποιηθεί είναι η αλλαγή του μεγέθους, αν και εφόσον είναι διαθέσιμο.