Καλάθι Αγορών

0

T-SHIRT με Στάμπες Μοναδικές.Για να μην φοράς ότι και οι άλλοι!!!


Γίνε συνεργάτης και μπες στην ομάδα του Tshirtakias κερδίζοντας μοναδικά προνομία με το καλύτερο ποσοστό της αγοράς καθώς και αποκλειστική συνεργασία!


Θέλεις να γίνεις Tshirtakias;

Στο Tshirtakias μπορείς να μπεις στην παρέα μας και να αρχίσεις να σχεδιάζεις τα δικά σου σχέδια από όπου κι αν βρίσκεσαι! Πως;

Κάνεις εγγραφή στην σελίδα μας και επιλέγεις «Ναι» στην ερώτηση αν είσαι σχεδιαστής. Συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία της φόρμας και περιμένεις επιβεβαιωτικό email για την εγγραφή σου.

Τα σχέδια σου

Το Tshirtakias δέχεται όλα τα είδη σχεδίων: έξυπνα και artistic, αστεία και πονηρά και ότι σχεδιάζεις ο ίδιος και ταιριάζει στο ύφος μας αρκεί να είναι πρωτότυπο! Δεν θα εγκριθούν σχέδια τα οποία αναφέρονται ή αναπαριστούν ανήλικα παιδιά, ρατσιστικά σχέδια και σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Επίσης δεν θα εγκριθούν σχέδια τα οποία αναπαριστούν εταιρικά λογότυπα ή χαρακτήρες.

Ανεβάζεις τα σχέδια στου από το Ο Λογαριασμός μου > Μενού Σχεδιαστή > Καταχώρηση Σχεδίου. Θα σου ζητηθεί να βάλεις Κατηγορία, Όνομα Προϊόντος, Περιγραφή , Σύντομη Περιγραφή και τουλάχιστον μία εικόνα. Η εικόνες πρέπει να είναι .jpg ή .png .Για λόγους εμπιστοσύνης και προστασίας των πνευματικών σου δικαιωμάτων δεν σου ζητείτε σε αυτό το σημείο να μας στείλεις το ανοιχτό αρχείο με το σχέδιο σου παρά μόνο μια απλή εικόνα αυτού.

Μόνο εάν το σχέδιο σου εγκριθεί από την ομάδα μας, θα σου ζητηθεί το ανοιχτό αρχείο σε .eps, psd ή .pdf (γραμμικά αρχεία) και θα ανέβει προς πώληση στο Tshirtakias.gr

Όσον αφορά τα δικαιώματα του σχεδίου το Tshirtakias διατηρεί όλα τα δικαιώματα αυτού, παραγωγής και πώλησης, αν και εφόσον εγκριθεί και δημοσιευτεί στην σελίδα Tshirtakias.gr.

Αν στο μέλλον επιθυμείς να αποσυρθεί το σχέδιο σου από την σελίδα Tshirtakias.gr τότε μας ενημερώνεις μέσω email γι αυτήν σου την απόφαση και εντός 10 ημερών, θα αποσυρθεί το σχέδιο σου και θα έχεις τα πλήρη δικαιώματα αυτού.

Έγκριση σχεδίου

Το σχέδιο που θα στείλεις στο Tshirtakias θα πρέπει να εγκριθεί πρώτα από την εμπορική ομάδα και έπειτα από την σχεδιαστική ομάδα.

Αν το εγκρίνουν και οι δυο ομάδες τότε είναι σε θέση να δημοσιευτεί στο Tshirtakias.gr.

Μπορείς να δεις τα σχέδια σου και αν αυτά έχουν εγκριθεί στο Ο Λογαριασμός μου > Μενού Σχεδιαστή > Τα Σχέδια μου

Επίσης θα ενημερωθείς και με email για την έναρξη της συνεργασίας μας.

Πώληση σχεδίου

Μπορείς να παρακολουθείς τις πωλήσεις των σχεδίων σου καθώς και τα έσοδα σου από το Ο Λογαριασμός μου > Μενού Σχεδιαστή > Ο Πίνακας Ελέγχου μου.

Μπορείς να δεις όλες τις παραγγελίες που έχουν γίνει με δικά σου σχέδια, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ("Σε επεξεργασία", "Ολοκληρώθηκε") και την αξία τους.

Στην κάθε παραγγελία μπορείς να δεις αναλυτικά:

  • Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η παραγγελία (Σε επεξεργασία, Ολοκληρώθηκε)
  • Τον αριθμό της εκάστοτε παραγγελίας
  • Την ημερομηνία και την ώρα που πραγματοποιήθηκε
  • Το όνομα του αγοραστή
  • Πόσα τεμάχια πουλήθηκαν
  • Την τελική και συνολική τιμή που πωλήθηκε το σχέδιο

Πληρωμή

Όταν γίνει πώληση του σχεδίου σου, θα πληρώνεσαι με το 10% επί της καθαρής τελικής αξίας του προϊόντος. Η πληρωμή πραγματοποιείται την 28η ημέρα του μήνα, αποκλειστικά και μόνο για παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι εκείνη την ημέρα.

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω PayPal την 28η ημέρα του μήνα και σου αποστέλλεται ταχυδρομικώς απόδειξη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το PayPal παρακρατεί κάποια προμήθεια για κάθε πληρωμή/ συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω αυτού.

Το Tshirtakias θα σου πληρώσει το ακριβές και συνολικό ποσό των πωλήσεων σου μέχρι την 28η ημέρα του μήνα και ΟΧΙ την προμήθεια που κρατεί το PayPal. Την εκάστοτε προμήθεια θα την χρεώνεσαι ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα στους Όρους χρήσης


Εγγράψου Τώρα


  Φορτωση...
LiveZilla Live Chat Software